THE LEGAL FEE STORY
September 29, 2015
TERSYDESTELLING VAN VONNIS
September 30, 2015

SPRING IS IN THE AIR!

A4b

Casual day on 4 September was celebrated at MHI with everyone buying stickers and dressing up for the occasion. We bought our stickers from PST (Presentation Software Training) in aid of Paarl School in Brackenfell.

Paarl School helps neurally disabled children through guidance, support and assistance to, despite disadvantages and learning disabilities, reach their full potential and living by their motto :“I do not have a dis-ability, I have a different ability”.

Sekretaresse-dag by MHI is altyd ‘n groot bederf. Die dames is verras met ‘n geskenkbewys vir ‘n luilekker behandeling by ‘n Spa. Baie dankie aan die MHI direkteure om ons so spesiaal te laat voel!

En dan sluit die maand af met Nasionale Erfenisdag. Ons het dit gevier met ‘n braai en Stefanus Malherbe (direkteur) het vir al die personeel ‘n vleisie op die kole gegooi. Ons kon weer heerlik saam eet en gesellig verkeer.

MHI is trots Suid-Afrikaans!

A42b

We use cookies to improve your experience on our website. By continuing to browse, you agree to our use of cookies
X